ONS VERHAAL

Ons bedrijf Mitera is gespecialiseerd in de invoer en distributie van buitenlandse vleesrassen van de hoogste kwaliteit.

Wij kopen het vlees van bijna 30 rassen rechtstreeks aan in de streek waar elk specifiek ras vandaan komt, en we werken enkel met kleine familiale ondernemingen, waarbij traditie, zorg voor kwaliteit en trots op het geleverde product vooraan staan.

 

Steeds zoeken we naar de allerbeste kwaliteit in elk Europees land, en werken we aan partnerships met de lokale producenten om een product te garanderen dat uitmunt in versheid, kwaliteit en smaak.

ONZE PRODUCTEN   

Ons meest gegeerde product is de volledige rug met been, dat door vele slagers nog verder wordt afgerijpt. We bieden ook een  aantal rassen voorgerijpt aan, voor wie geen eigen rijpingskast heeft. Ook deelstukken zoals ribstuk, dunne lende, rib eye enz. kunnen per stuk besteld worden.

Momenteel omvat ons assortiment runderrassen zoals Rubia Gallega, Simmental, Holstein, Charolais, Limousin en nog heel wat andere rassen. Ook voeren we het sappige en smakelijke vlees van het beroemde Ibericovarken rechtstreeks uit de streek van het Spaanse Salamanca in. Bekijk hier onze producten.

Contact

Mitera bvba

nederweg 23

9521 LETTERHOUTEM

+32477076334

info@mitera.be